pure-white-two_edited.jpg

FAQ

Oops! It seems like you ended up on the Finnish version of our FAQ.
Please click here to go to the English version.

Kuinka paljon tarvitsemme omia tiloja uudessa hybridimallissa?

Spacentin Simulaatiotyökalun avulla voidaan luoda erilaisia skenaarioita tarvittavan tilan määrästä organisaation todellista käyttödataa hyödyntäen. Simulaatiot kuuluvat Spacentin yritysjäsenyyspalveluihin.

Toimistossamme on tyhjää, ylimääräistä tilaa. Voiko Spacent auttaa niiden kanssa?

Yritysjäsenyyden haltijat voivat lisätä omat toimistotilansa varattaviksi Spacentiin, toteutamme integraatiot olemassa oleviin varauskalentereihin myös tarvittaessa. Yritysjäsenyydellä voi myös tarjota omia tilojaan varattaviksi omille kumppaneille tai Spacentin muille jäsenille ja saada niistä ylimääräistä kassavirtaa. Me autamme käytännön asioissa.

Miten terveys ja turvallisuus on huomioitu Spacentin sijainneissa?

Jokaisessa Spacent-sijainnissa on ohjeistus kunkin paikan käytäntöihin COVID-19 -tilanteeseen varautumiseksi. Teemme jatkuvasti yhteistyössä ohjeistuksia tilojen operaattoreille saamamme palautteen pohjalta.

Miten työtiloissa on huomioitu tietoturva-asiat?

Spacentin sijainneissa on useita tietoturvaa parantavia ominaisuuksia, kuten näkymien suojausta, puhelinkoppeja, tiimihuoneita ja lukittavia kaappeja. Suosittelemme huomioimaan aina oman organisaation tietoturvavaatimukset ja käyttämään tarvittaessa VPN-yhteyttä tiloissa. Spacentin tietoturvaorganisaatio security@spacent.com antaa lisätietoja tarvittaessa.

Entä jos yhden Corporate Membershipin käyttö ylittää 25 työpistevarausta kuukaudessa?

Jos käyttö ylittää 25 työpistevarausta kuukaudessa, voit ostaa ylimääräisiä päiväpasseja työpisteisiin suoraan applikaatiosta. Voit myös aina muokata jäsenyyksiesi määrää käytön mukaan kuukausittain, ottamalla yhteyttä hello@spacent.com.

Kuinka paljon voin käyttää tiloja Spacent-jäsenyydellä?

Henkilökohtaisen jäsenyyden haltija voi tehdä rajoittamattoman määrän varauksia työpisteisiin. Jokainen Jaettu jäsenyys sisältää 25 työpistevarausta kuukaudessa.

Mitä tiloja voimme jäsenyydellä käyttää?

Jäsenyyden kiinteään hintaan kuuluu työpisteiden varaaminen ja käyttäminen. Työpisteet sijaitsevat yleensä kohteidemme avoimilla työskentelyalueilla, mutta suurimmassa osassa kohteistamme voit hyödyntää myös hiljaisen työn tiloja ja puhelinkoppeja. Lisätietoa kohteista ja tiloista saat Spacent-applikaatiosta ennen varauksen tekoa. Neuvotteluhuoneet ja projektitilat varataan erillismaksua vastaan.

Kuinka monta käyttäjää voi käyttää yhtä jaettua jäsenyyttä?

Käyttäjien määrää ei ole rajoitettu, mutta yleensä 1 jaettava jäsenyys riittää 5-10 henkilölle, riippuen käyttökertojen määrästä. Käyttöstatistiikkaan perustuen jäsenyyksien määrää voi muuttaa ja optimoida kuukausittain.

Mitä eroa on Henkilökohtaisella jäsenyydellä ja Jaetulla jäsenyydellä?

Henkilökohtaista jäsenyyttä voi käyttää vain nimetty henkilö. Jaettua jäsenyyttä voi käyttää useampi henkilö tai koko tiimi yhdessä.

Miten maksan jäsenyyteni?

Jäsenyyden oston yhteydessä voit valita seuraavista maksutavoista: luottokortti, pdf-lasku sähköpostiin tai e-lasku. Voit vaihtaa maksutapaa ottamalla yhteyttä hello@spacent.com.

Miten henkilöstömme saa Spacent-sovelluksen käyttöönsä?

Kun yrityksenne on ostanut Spacent jäsenyyden, voitte valita teille sopivimman kirjautumistavan. Tuemme Microsoftin ja Googlen SSO-kirjautumista ja sähköpostivarmennetta.

Miten rekisteröidyn Spacentin käyttäjäksi?

Yrityksenne voi ostaa nettisivujemme kautta Henkilökohtaisia tai Jaettuja jäsenyyksiä. Voit myös ottaa yhteyttä osoitteeseen hello@spacent.com ja kirjautua myyntiedustajamme avustamana.

Creating future workspaces with

Halton_edited.jpg
Factory_Blue_Green_Vertical_edited.png
Sponda_logo_black_320x122.png
tietoevry-logo.png
Creative-hub_edited.jpg
NCC.png
reaktor_monogram_black.png
uma_logo_workspace_2line_blue_edited.png