Phone_hand_project_spaces_edited.jpg

FAQ

In case you're still wondering how our service works, here are some answers to frequently asked questions. You can also book a demo, anytime.

metalogo3 1 (1).png
Hur registrerar jag mig för att bli Spacent-medlem?

Som privat person kan du ladda ner appen och registrera dig för att starta använda appen. Du kan välja att starta med ett Personligt Coworking Pass eller med en Gratis plan, där du betalar per användning för arbetsplatser och mötesrum.

Ditt företag kan köpa antingen ett Personligt eller Delat Coworking Pass från webbplatsen. Därefter kan du ladda ner Spacent-appen från Apple Store eller Google Play och logga in med din arbets-e-post. Du kan också kontakta oss om du vill ha hjälp med att registrera dig eller är osäker på vilket medlemskap du ska köpa.

Vad är skillnaden mellan ett Personligt Coworking Pass och ett Delat Coworking Pass?

Personligt Coworking Pass endast kan användas av en person. Delat Coworking Pass är tillgängligt för flera personer eller hela teamet.

På vilka arbetsplatser kan jag använda medlemskapet?

Bokning och användning av arbetsstationer ingår i Coworking Pass. Arbetsstationer är vanligtvis placerade i de öppna ytorna på anläggningarna. På de flesta av anläggningarna kan du också komma åt tysta arbetsområden och telefonbås. Du hittar alltid mer information om ytorna och arbetsplatserna i Spacent-appen. Mötesrum och projektutrymmen finns att boka mot separat avgift.

Hur hanteras säkerheten på respektive anläggning?

Vi vägleder våra användare gällande covid-19 säkerhetsåtgärder på anläggningarna i vårt nätverk baserat på Coworking operatörens instruktioner. Vi utvecklar också kontinuerligt säkerhetsåtgärderna med våra samarbetspartners utifrån den feedback vi får från användarna.

Hur hanteras informationssäkerheten i alla kontorslokaler?

I Spacents arbetsplatsnätverk finns det flera åtgärder som förbättrar informationssäkerheten för våra medlemmar, såsom begränsning av den externa skärmens synlighet, tillgängliga telefonbås och låsta skåp. Vi rekommenderar att du alltid tar hänsyn till din organisations informationssäkerhetspolicy och använder VPN vid behov. Spacents experter på informationssäkerhet svarar gärna på fler frågor i security@spacent.com

Hur mycket kan jag använda platserna med mitt Coworking Pass?

Med det Coworking Pass kan du använda ett obegränsat antal arbetsstationer.

Hur många personer kan använda ett Delat Coworking Pass?

Priset för Delat Coworking Pass anpassas utifrån storleken på ditt företag så att antalet användare som har tillgång till det är inte begränsat.

Hur kan jag betala för mitt medlemskap?

De olika betalningsmetoder som är tillgängliga för dig är; kreditkort, e-faktura och elektronisk faktura. Du kan ändra din faktureringsmetod genom att kontakta våra säljare på hello@spacent.com.

Hur introducerar vi våra anställda till Spacent?

När ditt företag har köpt Spacent-medlemskapet kan du bestämma vilken inloggningsmetod som passar dig bäst. Spacent stöder Microsoft och Google SSO-autentisering, men du kan också välja en e-postverifiering.

Hur stort kontor behöver vi med en strategi för hybridarbetsplatser?

Med Spacent Hybrid Workplace Simulator kan vi skapa scenarier gällande det tilltänkta ytorna. Detta gör vi tillsammans med kunden och baserar på verklig data. Simuleringar kan inkluderas i vårt skräddarsydda medlemspaket för större företag.

Vi har vakanta, oanvända ytor på vårt kontor. Kan Spacent hjälpa till med dem?

Sjävklart kan vi det! För större företag, erbjuder vi skräddarsydda medlemspaket som kan inkludera Coworking Pass, Mötesrumskvot, Own Office bokningar och Hybrid Work simuleringar. Med paketen, man kan lägga till sina egna ytor till plattformen för interna bokningar, med integrationer till befintliga bokningskalendrar om det behövs. Man kan också publicera sina ytor som tillgängliga för bokningar till sina egna partners eller andra Spacent-medlemmar för att få en extra inkomst och oroa dig inte för det praktiska, vi hjälper dig genom hela processen.

Creating future workspaces with

Halton_edited.jpg
Creative-hub_edited.jpg
Sponda_logo_black_320x122.png
NCC.png
tietoevry-logo.png
reaktor_monogram_black.png